Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - با ارسال 4 رقم آخر شماره کارت پارسیان خود به شماره 50001099 رمز پویای آن کارت را دریافت کنید.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛ بر اساس آمار رسمی بانک مرکزی و پلیس فتای کشور، پس از اجرایی شدن استفاده از رمز دوم پویا از بهمن ماه سال گذشته، فیشینگ و کلاهبرداری درخریدهای اینترنتی و تراکنش های انتقال وجه شتابی، کاهش قابل توجهی را از خود نشان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هر چند تلاش‌های نظام بانکی برای ارتقای پیوسته امنیت خدمات بانکی، رویه ای توقف ناپذیر خواهد بود، اما به هر حال دشواری سواستفاده از کارت‌های بانکی، بزرگ‌ترین دستاورد پویاسازی رمزهای دوم کارت‌های بانکی است.
بانک پارسیان نیز با عنایت به گستردگی جامعه مشتریان خود از ابتدای شکل گیری پویش استفاده از رمز پویا، ضمن آگاه سازی مخاطبین در خصوص مخاطرات استفاده از رمزپویا، اقدام به طرح ریزی و ارائه سه روش امن و با سهولت کاربری برای دریافت رمز پویا نمود که بدین ترتیب مشتریان این بانک با سطوح مختلفی ازدانش، امکانات و سلایق و در سنین مختلف قادرهستند، رمز پویای خود را با استفاده ازیکی از راهکارهای اپلیکیشن" همراه بانک پارسیان من"، سرویس SOD و روش پیامکی به سهولت دریافت کنند.
بر اساس این گزارش، بانک پارسیان این امکان را برای مشتریانی که دارای گوشی هوشمند نیستند و یا به هر دلیل امکان استفاده از رمزهای پویای اینترنتی را ندارند، فراهم کرده که در صورتی که شماره تلفن همراه آنها در سیستم اطلاعاتی این بانک ثبت شده و رمز دوم ایستا داشته باشند، رمز دوم پویا از طریق پیامک برای آنها ارسال شود.
با استفاده از سرویس SOD (ارئه خدمت به درخواست مشتری) نیز مشتریان بانک پارسیان قادر خواهند بود با ارسال 4 رقم آخر شماره کارت پارسیان خود به شماره 50001099 رمز پویای آن کارت را در لحظه دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استفاده از رمز بانک پارسیان رمز پویا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۳۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا گفت: به زودی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، مهدی سیدهاشمی اظهار کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی مالکان خودروهای نوشماره و خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

وی افزود: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر محافظت می‌شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع‌بندی خوبی رسیدیم.

هاشمی ادامه داد: در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که در پی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا تنها اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش دریافت و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت‌سنجی و پس از آن تأیید شدن یا نشدن را به این سامانه اعلام می‌کند.

کد خبر 749653

دیگر خبرها

  • مشتری جدی برای پیراهن خاص پرسپولیس (عکس)
  • موضوع عدم تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در برخی از بانک‌ها پیگیری شد
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود