Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - در روزهای اخیر اخباری مبنی بر افزایش دوباره برداشت های غیر مجاز از حسابهای کاربران به رغم فعال بودن رمز پویا در شبکه های اجتماعی منتشر شده است.   براساس اعلام بانک مرکزی، تدابیر اندیشیده شده برای جلوگیری از سوءاستفاده مجرمان و متخلفان بر بستر خدمات بانکداری و پرداخت الکترونیکی از سوی نهادهای مسئول از جمله بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، امکان و احتمال سوءاستفاده از هموطنان و ضرر و زیان‌ها را کاهش می‌دهد ولی هیچ‌کدام از این اقدامات احتمال سوءاستفاده متخلفان را به طور مطلق از بین نمی برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
به همین خاطر ضروری است هموطنان نیز مراقبت‌های لازم را هنگام استفاده از این ابزارها به عمل آورند.    بررسی دقیق مواردی که از کاربران ابزارهای بانکداری و پرداخت الکترونیکی که با وجود استفاده از رمز پویا، طعمه متخلفان قرار گرفته‌اند نشان می‌دهد سوءاستفاده‌ شوندگان، کنترل کامل گوشی تلفن همراه خود را در اختیار مجرمان قرار داده‌اند و امکان سوءاستفاده را برای افراد سودجو فراهم کرده‌اند، بنابراین در صورتی که کاربران شیوه‌ها و پروتکل‌های امنیتی اعلام شده از سوی نهادهای مسئول به خصوص بانک مرکزی را رعایت کنند، احتمال موفقیت مجرمان به حداقل ممکن می‌رسد. بیشتر بخوانید استفاده از اسکناس ۰.۸ درصد کم شد/ کاهش ۸۵ درصدی فیشینگ با رمزپویا استفاده از رمز دوم یک‌بار مصرف OTP برای انجام تراکنش‌های بانکی و استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک ضریب امنیتی بسیار بالایی برای مشتریان و کاربران در انجام تراکنش‌های بانکی ایجاد می‌کند و در حال حاضر تمامی سرویس دهندگان این خدمت در شبکه بانکی، از مکانیزم های قوی برای احراز هویت و همچنین تولید و ارسال رمز استفاده می کنند.

مجددا تاکید می شود هموطنان نسبت به رعایت امنیت در استفاده از نرم افزارهای مختلف و مراجعه به لینک هایی که از طریق پیامک از سوی افراد ناشناخته و با عناوین جعلی ارسال می شود دقت کافی داشته باشند، چرا که بسیاری از بدافزارهایی که منجر به فیشینگ حساب افراد می شود به صورت اتوماتیک و بدون اطلاع کاربر، اقدام به دریافت و ارسال پیامک های رمز پویا برای سواستفاده کنندگان می کنند. 
بدیهی است توجه به متن ارسالی پیام کوتاه از جمله کنترل دقیق مبلغ و عنوان پذیرنده در پیام ارسالی از سوی بانک توسط دارندگان حساب ضروری است، اگرچه شبکه بانکی کنترلهای دقیقی در مبدا نسبت به درخواست ارسالی بابت دریافت رمز پویا صورت می دهد اما دقت در این موارد از سوی کاربران می تواند احتمال سواستفاده از حساب ایشان را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
  در پایان یادآور می‌شود بررسی‌های دقیق آماری نشان می‌دهد فراگیری استفاده از رمز دوم پویا تا ۸۵ درصد کاهش جرایم فیشینگ را در کشور به دنبال داشته است و این مهم با آگاهی و اطلاع دقیق هموطنان می‌تواند به طور کامل محقق شود.     انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بانک مرکزی ضریب امنیت رمز دوم پویا استفاده از رمز رمز پویا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۰۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اپل اینسایدر گزارش می‌دهد که سیری و اسپات‌لایت قرار است به ویژگی‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی مجهز شوند. این ویژگی‌ها در برنامه‌هایی مانند Messages و Mail و Safari کاربرد خواهند داشت.

براساس گزارش زومیت، سافاری ظاهراً با یک ابزار خلاصه‌سازی متن به نام Intelligent Browsing آپدیت می‌شود که به کاربران اجازه می‌دهد خلاصه‌ای از هر صفحه‌ی وب را تولید کنند. سیری ویژگی مشابهی را در پیام‌رسان Apple Messages ارائه خواهد داد.

هوش مصنوعی اپل احتمالاً می‌تواند محتوای پیام را تجزیه و تحلیل کند و به سؤالات مرتبط به متن پاسخ دهد. جست‌وجوی اسپات‌لایت با ویژگی‌های هوشمندانه‌تر و مرتب‌سازی بهبودیافته در اپلیکیشن‌هایی مانند Contacts و Calendar نتایج مفیدتری ارائه خواهد کرد.

منابع مختلف بارها ادعا کرده‌اند که هوش مصنوعی اپل به‌صورت محلی و بدون نیاز به اینترنت روی دستگاه اجرا می‌شود. این ویژگی می‌تواند امنیت کاربران و سرعت پاسخ‌گویی را بالاتر ببرد. هوش مصنوعی اپل احتمالاً برای یک‌سری کارهای پیچیده‌تر به سرورهای ابری متکی خواهد بود.

کنفرانس WWDC 2024 محفلی برای رونمایی از iOS 18 و قابلیت‌های هوش مصنوعی اپل خواهد بود. این کنفرانس ۲۱ خرداد برگزار می‌شود.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902527

دیگر خبرها

  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • دستگیری ۱۵۰ سارق و مالخر
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • ببینید | تصاویری از سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون